Påskenyt

6.04. 2024 | Ljósmyndir, Tíðindi

 

I påskenatten havde vi den store glæde at byde Jonhard velkommen som fuldgyldigt medlem af Den Katolske Kirke. Under påskevigilien fornyede han sine dåbsløfter, erklærede sin tilslutning til den katolske tro og modtog firmelsens sakramenter og den hellige kommunion. Bagefter spiste Jonhard og hans familie forfriskninger sammen med sognebørnene i menighedssalen. Jonhard studerer i Danmark, hvor han forbereder sig på at blive katolik. Vi ønsker ham held og lykke med studierne og glæder os til at se ham igen, når han vender hjem. Vi sender Jonhard vores hjerteligste lykønskninger og beder til, at Gud velsigner ham og leder ham, mens han fortsætter sine studier i Danmark.

I løbet af påsketriduum havde vi fornøjelsen af at se mange sognebørn deltage i vores gudstjenester, som kulminerede med fejringen af Herrens opstandelse påskesøndag! Dette inkluderede uddeling af påskeæg til børnene, som blev muliggjort af venlighed og kreativitet fra Wnda, Sara og Sr. Florence.

Herren er opstanden! Han er i sandhed opstanden! Alleluia!

Share This