Tíðindi á jólum

20.12. 2023 | Ljósmyndir, Tíðindi

 

Søndag den 17. september: Sr. Marisa fejrede sit guldjubilæum i Mariukirkjan, Tórshavn, Færøerne, sammen med sit kommunitet, sognebørn, tidligere arbejdskolleger, naboer og venner. Du kan læse mere HER.

Søndag den 12. november: Diakon Christian Gabrielsen døbte lille Daniel. Må Gud velsigne ham, hans forældre, Cheyenne og Hans Edward, og hele hans familie.

 

Fredag den 17. november: Christmas Child Føroyar sendte 3438 skoæsker fyldt med gaver til børn i Ukraine. Medlemmer af sognet deltog igen i år og donerede 106 skotøjsæsker til projektet. Æskerne blev velsignet, og der blev bedt for de børn, der skulle modtage dem, under søndagsmessen på den sidste indsamlingsdag i Mariukirkjan. Mange tak til alle, der deltog og støttede dette projekt.

 

Mandag den 27. november modtog vi den triste nyhed om Clarita Villaceran Banzans død. En bisættelse fandt sted i Mariukirkjan tirsdag den 12. december, hvorefter hendes jordiske rester blev bragt til Danmark. Begravelsen vil senere finde sted i hendes hjemland, Filippinerne. Vi udtrykker vores medfølelse med Lucita, Melanie og hele deres familie. Må hun hvile i fred.

Fredag den 1. december: Menigheden modtog nyheden om, at p. Niels Engelbrecht, generalvikar, er blevet udnævnt til konstitueret sognepræst. Han vil aflægge sit første pastorale besøg den 1.-18. marts 2024.

Søndag den 10. december: En julebazar blev arrangeret i Mariukirkjan af vores Caritas Danmark-repræsentant, Rakul Guðjónsson, for at støtte Caritas Danmarks adventsprojekt, der hjælper familier i økonomiske vanskeligheder i Danmark, Grønland og Færøerne. Du kan læse mere om projektet HER. Basaren omfattede salg af varer, en tombola, en auktion og forfriskninger, og der var god opbakning. I alt blev der indsamlet næsten 29.000 kr. Efter basaren blev der uddelt 100 gavekort på hver 700 kr. fra Caritas Danmark og Quality Street-slik fra Poul Mikkelsen til økonomisk trængte familier på Færøerne. En donation på kr. 15.000,- fra eleverne på Sankta Frans Skúli var også en kærkommen gave, som gjorde det muligt for arrangørerne at lægge kr. 150,- ekstra på hvert gavekort. En stor tak til alle de unge mennesker for deres venlighed og generøsitet, og en særlig tak til Rakul og hendes tapre team for alt jeres hårde arbejde med at organisere basaren og uddele kuponerne. I gjorde et fantastisk stykke arbejde!

Søndag den 17. december: Sr. Florence organiserede den årlige børnefest igen i år. Eftermiddagen startede med en power point-præsentation af en julehistorie med Sr. Marisa og julesalmer med musikalsk akkompagnement af Heini, Taida og Kristina Margretha. Forældrene sørgede for forfriskninger og tog også aktivt del i leg og teamwork! Eftermiddagen sluttede med en børnemesse under ledelse af p. Sigurd Sverri, hvor forældre og unge stod for læsninger og forbøn. Bagefter overrakte p. Sigurd Sverri en lille julepose til hver af de unge, før de tog hjem. Efter alt at dømme havde alle en fornøjelig eftermiddag.

Programmet for julegudstjenesterne i Mariukirkjan kan ses på dette link. Vi ønsker alle vores sognebørn og venner en fredfyldt og glædelig jul.

Må Gud velsigne hver enkelt af jer!

 

 

 

 

 

Share This