Summar 2023

26.08. 2023 | Ljósmyndir, Tíðindi

 

Fredag den 18. august: Pater Peter havde lejlighed til at tage en overnatningstur til Suðuroy, hvor han fejrede messe i en families hjem med en stor gruppe sognebørn, efterfulgt af et festligt måltid sammen. (Klik på alle fotos for at forstørre)

 

Onsdag den 16. august: Pater Peter viede det italienske par, Simone og Sonia, ved en stille ceremoni i Mariukirkjan. Parret var rejst til Færøerne specielt til lejligheden.

 

Lørdag den 5. august: Sr. Florence arrangerede en endags sommerlejr for børnene i vores sogn. Flere børn deltog. Du kan lære mere HER.

 

Tirsdag den 25. juli: Sofía og Hanus, to unge voksne sognebørn, tog af sted til Lissabon i Portugal, hvor de deltog i Verdensungdomsdagen. De rejste sammen med en gruppe på 200 unge katolikker fra Danmark.

De tilbragte en uge hos katolske familier og sogne, hvor de lærte den region, de boede i, at kende, efterfulgt af en uge med særlige aktiviteter, herunder en velkomstgudstjeneste, undervisning, workshops og koncerter, en korsvej, en bønnevigil og en afslutningsmesse med pave Frans som formand. De deltog også i en valgfri uge, hvor de besøgte Camino de Santiago, også kendt som Compostela, i det nordlige Portugal, og den internationale Maria-helligdom Vor Frue i Fatima (nær Lissabon).

Både Hanus og Sofía fik også et kort interview på portugisisk tv. Nyhedsklippet (engelsk – portugeuse) kan ses HER.

Vi ser frem til at høre mere om deres oplevelser senere.

 

Lørdag den 22. juli: Diakon Christian Gabrielsen døbte babyen Elona Shiloh. Må Gud velsigne hende, hendes forældre og hele hendes familie.

 

Onsdag den 19. juli modtog vi den triste nyhed om Liezl Olsens pludselige død, mens hun besøgte sin familie på Filippinerne. Hendes begravelse fandt sted i Argja kirkja fredag den 11. august. Vi sender vores medfølelse til hendes mand, sønner og hele hendes familie. Må hun hvile i fred.

 

 

 

 

 

 

 

Share This