Familiefest

17.12. 2022 | Ljósmyndir, Tíðindi

Søndag den 11. december, den 11. december, blev sr. Florence en hyggelig eftermiddag for de børn, der går i søndagsskole, og deres familier. Gruppen var meget international: Færøsk, filippinsk, polsk, maltesisk, koreansk, srilankansk og britisk. Eftermiddagen begyndte med at Sr. Marisa fortalte julehistorien i kirken. Derefter gik familierne ned i kirkesalen for at få en forfriskning efterfulgt af et spil, hvor de blev delt op i hold og fik til opgave at udfylde et puslespil. Eftermiddagen sluttede med fejring af messen på engelsk. Inden de forlod kirken, fik hvert barn en lille gave til hjemrejsen! Det var efter alt at dømme en fornøjelig eftermiddag for alle. (Klik på billederne for at forstørre dem)

 

 

Download the latest Sinnopskornið (Mustard Seed) HERE

 

 

 

 

Share This