Lyt til skabelsens stemme

16.09. 2022 | Tíðindi

“Lyt til skabelsens stemme” er temaet og opfordringen for dette års Skabelsessæson. I sit budskab til Verdensbønnen 2022 opfordrer pave Frans os til at bruge årstiden til at “dyrke vores økologiske omvendelse” og til at bede sammen i “skabelsens store katedral”. Han advarer om, at vi er ved at nå “et bristepunkt” og må handle beslutsomt, så “vi og fremtidige generationer fortsat kan glæde os over skabelsens søde sang af liv og håb”.

Skabelsessæsonen begynder med en bededag den 1. september og løber indtil den 4. oktober, hvor Frans af Assisi fejrer sin fest. Det er en økumenisk sæson, der er dedikeret til bøn for beskyttelse af skabelsen og fremme af en bæredygtig livsstil.

Læs pavens fulde budskab til skabelsesdagen HER

 

Flere oplysninger:

World Day of Prayer for the Care of Creation

Season of Creation 2022

Season of Creation – Listen to the Voice of Creation (video: 3min)

Season of Creation 2022 (video: 2min)

Season of Creation Song (video: 5min)

A Prayer for Our Earth

 

 

Share This