Bedeuge for kristen enhed: “Bliv i min kærlighed”

19.01. 2021 | Bøn, Tíðindi

Bedeugen for kristen enhed, som i år finder sted den 18.-25. januar, har temaet: “Bliv i min kærlighed. Så skal I bære rig frugt” (jf Joh 15,1-17). Dette års materiale er udvalgt og sammensat af kommunitetet Grandchamp i Schweiz.

Den verdensomspændende økumeniske bedeuge for kristen enhed har siden 1966 været koordineret mellem Den katolske Kirke og Kirkernes Verdensråd. Initiativet til bedeugen blev taget allerede i 1908 af den anglikanske præst Paul Wattson i USA.

“Vi kristne, som kender den fulde værdi af et åndeligt liv, bærer på et stort ansvar og må indse det”.

Lesa meira:  Bedeuge for kristen enhed: “Bliv i min kærlighed”

 Påven om krist en enhet: må Jesu ønsket uppfyllas

Week of Prayer for Christian Unity 2021, pdf download (á 3 málum)

 

Share This