Verdensdag for fred: Omsorgens kultur som en vej til fred

28.12. 2020 | Tíðindi

“Omsorgens kultur som “en fælles, solidarisk og inkluderende opgave for at beskytte og fremme alles værdighed og vel”, og “villighed til at interessere sig for og være opmærksom på medlidenhed, forsoning og helbredelse, gensidig respekt og åbenhed” er vejen til at bygge freden op, til at “bekæmpe ligegyldighedens, forbrugerismens og den konfliktens kultur, der dominerer så ofte i dag”. Det skriver paven i sit nytårsbudskab til den 54. Verdensdag for fred. Dagen vil blive fejret den 1. januar 2021 på festen for Guds Moder…”

Lesa meira her:   Pavens fredbudskab: brug penge på en fond mod sult i stedet for på våben

Lesa:  Message for World Day of Peace (pdf)

Tú kanst eisini lesa boðið her (á 10 málum):  A Culture of Care as a Path to Peace  –  Pope Francis, 54th. World Day of Peace, 2021

 

 

Share This