Advent 2020

23.11. 2020 | Tíðindi

Nøkur ting fara at verða øðrvísi í kirkjuni í hesari advent. Besti hátturin er at hava 2 messur hvønn sunnudag fyri at loyva fólkinum at koma til messu uttan at vera bangin um, at vit sita ov nær, tá ið tað enn er vandi fyri smittuni av Covid 19 virusi. Tann næsta messan fer at vera kl. 16 seinnapartin hvønn sunnudag í hesum døgum. Hetta er ein avgerð, sum kirkjuráðið tók í oktober mánaði, nakað, sum kann eftirmetast, um tað ikki longur er neyðugt.

Ta fyrsta mánakvøldið í advent – 30 november kl. 19.30 verður ein fyrilestur (1 av 4) við Fr. Peter her í kirkjuni um fyrireiking til Advent. Øll eru hjartaliga vælkomin. Tað verður á enskum. Komið við!

Skráin:

30. november:  Company for the journey: Advent with John the Baptist and Mary, the Mother of God – 2020 Advent talk 1 (pdf download)

 7. desember:  The prophecies about the Messiah – 2020 Advent talk 2 Messianic Prophecies (pdf download)

14. desember:  Wisdom and music from the monks about Jesus, the Messiah  –  2020 Advent talk 3 (pdf download)
 
21. desember:  Magical days before Christmas  –  Countdown to Christmas  (pdf download)
 

Meira upplýsing um AdventSINNOPSKORNIÐ: ADVENT 2020 (pdf. download)

 

 

Share This