Coronavirus – 2

4.04. 2020 | Tíðindi

Onsdag den 25.marts 2020

Kirken holder åben hver dag inkl.søndage fra kl.8 til kl.20. Du er velkommen til at komme ind for at bede foran Jesus Kristus, virkeligt til stede i tabernaklet og for at tilbede Ham, som er menneskehedens eneste Herre og Frelser.

Fra torsdag den 26.marts indtil og med fredag den 3.april udstilles det hellige sakramente til stille tilbedelse og bøn fra kl.19,30 til 20,00 undtagen søndag den 29.marts, når det er fra kl.17 til 18. Kirken er åben og alle har ret til at komme ind i kirken for at bede til og tilbede historiens Herre, Jesus Kristus, skjult under brødets skikkelse i det hellige sacramente.

Jeg fejrer den hellige messe privat kl.11 de kommende tre søndage, dvs. den 29.mart, den 5.april (palmesøndag) og den 12.april (påskesøndag). Kirkedøren er åben.

Paul Marx,omi, sognepræst

Følg pavens daglige messer samt messer på forskellige sprog via Vatican Media live på YouTube

Hverdagsmesserne fra domkirken streames (Dan): https://katolsk.mediaplatform.dk/watch/4057

Daily TV Mass (Eng): https://dailytvmass.com/

 

Share This